Výdělek na internetu - CZEmoney.com

Peníze, výdělek, reklama, affiliate, klikačky, PTP, MLM a další firmy
Právě je 18.05.12 10:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

[ Příspěvků: 14 ] 
Primexcash
Autor Zpráva
Napsal: 16.05.08 17:48 

Toto je úvodní příspěvek

Už jsem to tu psal jednou. Takže se taky p?idám. 9.5 jsem se u nich zaregistroval 12.5 jsem dostal BAN (našet?eno asi kolem 15 K?). Takže ten den jsem jim ješt? volal za co jsem dostal BAN a paní mi ?ekla, že mám poslat mail, že se to vy?eší brzy, tak jsem ho tedy poslal. V pr?b?hu týdne mi neodpov?d?li. Dnes ráno (16.5) jsem tedy napsal znovu a práv? p?ed dv?ma hodinama mi odepsali cituji:

Citace:
Dobry den,

prostudujte si prosim pravidla pro parnterske weby https://www.adfox.cz/pravidlapartner.phtml a taky vseobecne podminky systemu adFOX.
Z duvodu ochrany systemu Vam nejsme povinni sdelovat duvod zablokovani uctu, na coz mame podle vseobecnych podminek systemu adFOX pravo.
Zablokovanim uctu se rozumi okamzite ukonceni spoluprace.

Tym adFOX

Jsem si jistý, že jsem žádné jejich pravidlo neporušil. Dvakrát jsem si jejich pravidla p?e?etl p?ece jenom jim tam posíláte své rodné ?íslo, bankovní ú?et atd. což si myslím, že jsou dost citlivá dat. Mimochodem by m? zajímalo, jak s nimi naloží, když u nich ?lov?k dostal BAN.

Jejich reklamu jsem umístil na obecní web, kde d?lám admina, že bych porušil autorské práva?
Že bych p?ece jen porušil n?jaké autorské práva jak mají (obsah porušující nebo propagující porušování autorských práv (mp3, obrázky, videa, warez ). Obrázky? Rozumím tím i fotky? Z kulturních akcí, které jsem sám fotil? Mimochodem na jejich reklamu jsem neklikl.

Tato firma m? velice zklamala a nikomu ji nedoporu?uji. Jak to tady na foru ?tu tak v??ím, že dává bezd?vodné BANY.

Mimochodem delší dobu mám na obecním webu také reklamy od Google AdSense a ?ekl bych, že jejich systém je sakra propracovaný a podmínky mají ješt? tvrdší a BAN jsem tady nedostal.

Této firm? nev??ím.

Napsal: 16.05.08 18:14 
Ctěný člen

Pridavam i muj pribeh - Ucet s 1500,- zablokovan, predtim 4 platby probehli v poradku a mel jsem to porad na stejnem webu !!!

Prisel email ze mam ucet zablokovany - neudany duvod. Asi po 50 emailech, ktery jsem odesilal denne mi Pavel Soun odpovedel, ze mi nemuze rict z bezpecnostnich duvodu, proc jsem dostal BAN. Jeste mi pote prisel email, ze muj web nebyl vhodny pro inzerenty.

Napsal: 18.05.08 12:58 

to máte dobrý já u Google p?išl o 496 dolar?

Napsal: 18.05.08 16:41 

mna nezabanovali lebo ich nepropagujem ale ked dali banan proto ze jeho web nevihovuje inzerentom tak mu mali vyplatit aspon balanca

Autorské práva, autorský zákon a duševné vlastníctvo neni v našich zbierkach zákonov aby sa porušoval a aby sme to mali ako pomenovať. Tak sa uvedomte a trochu ho dodržujte lebo ináč dojde zlý duch a spreráža vám nohy :) a ked nedojde zlý duch tak zastúpcu robím ja :) ....

Napsal: 18.05.08 17:36 

Jak má ?lov?k p?edejít opakování své chyby, když ani neví co ud?lal? Ne?íkám, že jste n?co ud?lali, ale takhle to u nich vypadá jako by to prost? byli podvodníci

Napsal: 18.05.08 17:55 

Robbie píše:
Jak má ?lov?k p?edejít opakování své chyby, když ani neví co ud?lal? Ne?íkám, že jste n?co ud?lali, ale takhle to u nich vypadá jako by to prost? byli podvodníci

Prost? si d?lají co cht?jí. A je fakt, že ti ne?eknou za co to je. I když jak píšou, " že to mají v pravidlech." Tato firma m? teda hodn? zklamala.

Napsal: 18.05.08 19:32 
Charita
Charita

podle m? ste si tohle klidn? mohli ?ešit v hlanvim tématu, jsou oto zbyte?n? ohuzení lidi co tam p?ijdou.

a tady si jen ?ešit ten váš spolek.

Chci být opravován - info
nový hosting ... update phpbb + modulu ... testing + mensi zlepsovaky ... IDEA ... implementace IDEA

Napsal: 19.05.08 08:47 

Takže jak už jsem psal. V pátek jsem posílal na AdFox mail. Dnes si ho paní Srbová Kate?ina p?e?etla v 8:10 a p?eposlala Panu Sounovi, tomu to bylo doru?eno 8:41 NEp?e?teno a smazáno.

Mail nebyl urážející ani výhružný. Cht?l jsem pouze v?d?t za co jsem dostal BAN.

Docela m? udivuje takové chování "velké" spole?nosti a pro m? neprofesionálních pracovník? týmu AdFox, kte?í po nep?e?tení mailu a zmá?knutí tla?ítka DELETE mají problém vy?ešený.

Hodn? zdaru a žádného BANU :lol:

PS: Doufám, že to tady z toho jejich ignorantského týmu n?kdo ?te :!:

Napsal: 23.05.08 20:36 

bohuzel me taky zabanovali nekde v polovine dubna a po 10 mejlech (na vice sem nemel nervy) sem se na to vykaslal. takze sem se na castku neco prez 2100,- vykaslal

mam navrh:

slo by v hlavnim tematu u adfox zrusit ten popisek TOP FIRMA???
diky za info

Napsal: 23.05.08 20:45 
Ctěný člen

Zajimavy navrh. A jak to budem resit u Google? Taky dame pryc TOP?

Napsal: 23.05.08 20:58 

ppp píše:
Zajimavy navrh. A jak to budem resit u Google? Taky dame pryc TOP?

Rozhodn? toto fakt není TOP Firma.

Napsal: 23.05.08 22:03 
Charita
Charita

z t?ch co tam je je to jdna z nejlépe použitelných firem, pro webmastra.
proto je tam top.

bohužel se chovájí tak jak se chovají, ale je to úpln? stejn? jako u G apod prost? jsou lidi co mají problém a co nemají.

až bude firma, která by dokázala zajistit podobné p?íjmy neni problém jí v tom vym?nit, ale zatím nevidím d?vod pro? jí nedoporu?it. krom toho že max jeden m?síc nevyplatí a ukon?í pom?r.

Chci být opravován - info
nový hosting ... update phpbb + modulu ... testing + mensi zlepsovaky ... IDEA ... implementace IDEA

Napsal: 26.05.08 20:29 

V tomto je mnohem lepší eTarget. Jejich podpora je blesková a líbí se mi jednání ?eského country managera...

Já teda výd?lky nemám n?jak extrémn? vysoké, ale etarget se mi vážn? líbí.

Omlouvám se z OT

PříspěvekPředmět příspěvku: Re: Adfox.cz - Bezdůvodně zabanován
Napsal: 08.08.09 12:23 

.

Máš blog a chceš litr měsíčně? Chceš z kamarádů co blogují vytřískat prachy?Tak klikni!

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina