CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 19.11.08 16:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 14 ] 
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 16.05.08 18:30    Předmět příspěvku: Adfox.cz - Bezdůvodné banování uživatelů, pravda o Adfoxu
Moderátor

Hodnocení: 12
Tak jsem to založil pouze pro informace o bezdůvodném banování.

17.4.2008 - Dobry den,

Vas ucet v adFOX byl zablokovan z duvodu poruseni pravidel pro partnerske weby.
https://www.adfox.cz/pravidlapartner.phtml
Blokace uctu, na zaklade poruseni pravidel pro partnerske weby, znamena
okamzite ukonceni spoluprace.

System
adFOX

Na to jsem se jich zeptal na důvod zablokování a pracovnice Kateřina Srbová to otevřela a nereagovala na to její kolega Pavel Šoun smazal bez přečtení.

Na totální ignoraci jsem reagoval dotazem zda u nich má někdo alespoň tolik slušnosti aby odpověděl a opět bez reakce.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 16.05.08 18:48    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - Bezdůvodné banování uživatelů, pravda o Adfoxu

Hodnocení: 2
Už jsem to tu psal jednou. Takže se taky přidám. 9.5 jsem se u nich zaregistroval 12.5 jsem dostal BAN (našetřeno asi kolem 15 Kč). Takže ten den jsem jim ještě volal za co jsem dostal BAN a paní mi řekla, že mám poslat mail, že se to vyřeší brzy, tak jsem ho tedy poslal. V průběhu týdne mi neodpověděli. Dnes ráno (16.5) jsem tedy napsal znovu a právě před dvěma hodinama mi odepsali cituji:

Citace:
Dobry den,

prostudujte si prosim pravidla pro parnterske weby https://www.adfox.cz/pravidlapartner.phtml a taky vseobecne podminky systemu adFOX.
Z duvodu ochrany systemu Vam nejsme povinni sdelovat duvod zablokovani uctu, na coz mame podle vseobecnych podminek systemu adFOX pravo.
Zablokovanim uctu se rozumi okamzite ukonceni spoluprace.

Tym adFOX

Jsem si jistý, že jsem žádné jejich pravidlo neporušil. Dvakrát jsem si jejich pravidla přečetl přece jenom jim tam posíláte své rodné číslo, bankovní účet atd. což si myslím, že jsou dost citlivá dat. Mimochodem by mě zajímalo, jak s nimi naloží, když u nich člověk dostal BAN.

Jejich reklamu jsem umístil na obecní web, kde dělám admina, že bych porušil autorské práva?
Že bych přece jen porušil nějaké autorské práva jak mají (obsah porušující nebo propagující porušování autorských práv (mp3, obrázky, videa, warez ). Obrázky? Rozumím tím i fotky? Z kulturních akcí, které jsem sám fotil? Mimochodem na jejich reklamu jsem neklikl.

Tato firma mě velice zklamala a nikomu ji nedoporučuji. Jak to tady na foru čtu tak věřím, že dává bezdůvodné BANY.

Mimochodem delší dobu mám na obecním webu také reklamy od Google AdSense a řekl bych, že jejich systém je sakra propracovaný a podmínky mají ještě tvrdší a BAN jsem tady nedostal.

Této firmě nevěřím.

PříspěvekNapsal: 16.05.08 19:14    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - Bezdůvodné banování uživatelů, pravda o Adfoxu
Moderátor

Pridavam i muj pribeh - Ucet s 1500,- zablokovan, predtim 4 platby probehli v poradku a mel jsem to porad na stejnem webu !!!

Prisel email ze mam ucet zablokovany - neudany duvod. Asi po 50 emailech, ktery jsem odesilal denne mi Pavel Soun odpovedel, ze mi nemuze rict z bezpecnostnich duvodu, proc jsem dostal BAN. Jeste mi pote prisel email, ze muj web nebyl vhodny pro inzerenty.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 18.05.08 13:58    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - Bezdůvodné banování uživatelů, pravda o Adfoxu

Hodnocení: 0
to máte dobrý já u Google přišl o 496 dolarů

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 18.05.08 17:41    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - Bezdůvodné banování uživatelů, pravda o Adfoxu

Hodnocení: 3
mna nezabanovali lebo ich nepropagujem ale ked dali banan proto ze jeho web nevihovuje inzerentom tak mu mali vyplatit aspon balanca

PříspěvekNapsal: 18.05.08 18:36    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - Bezdůvodné banování uživatelů, pravda o Adfoxu

Jak má člověk předejít opakování své chyby, když ani neví co udělal? Neříkám, že jste něco udělali, ale takhle to u nich vypadá jako by to prostě byli podvodníci

PříspěvekNapsal: 18.05.08 18:55    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - Bezdůvodné banování uživatelů, pravda o Adfoxu

Robbie píše:
Jak má člověk předejít opakování své chyby, když ani neví co udělal? Neříkám, že jste něco udělali, ale takhle to u nich vypadá jako by to prostě byli podvodníci

Prostě si dělají co chtějí. A je fakt, že ti neřeknou za co to je. I když jak píšou, " že to mají v pravidlech." Tato firma mě teda hodně zklamala.

PříspěvekNapsal: 18.05.08 20:32    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - Bezdůvodné banování uživatelů, pravda o Adfoxu
Admin

Hodnocení: 27
podle mě ste si tohle klidně mohli řešit v hlanvim tématu, jsou oto zbytečně ohuzení lidi co tam přijdou.

a tady si jen řešit ten váš spolek.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 19.05.08 09:47    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - Bezdůvodné banování uživatelů, pravda o Adfoxu

Takže jak už jsem psal. V pátek jsem posílal na AdFox mail. Dnes si ho paní Srbová Kateřina přečetla v 8:10 a přeposlala Panu Sounovi, tomu to bylo doručeno 8:41 NEpřečteno a smazáno.

Mail nebyl urážející ani výhružný. Chtěl jsem pouze vědět za co jsem dostal BAN.

Docela mě udivuje takové chování "velké" společnosti a pro mě neprofesionálních pracovníků týmu AdFox, kteří po nepřečtení mailu a zmáčknutí tlačítka DELETE mají problém vyřešený.

Hodně zdaru a žádného BANU :lol:

PS: Doufám, že to tady z toho jejich ignorantského týmu někdo čte :!:

PříspěvekNapsal: 23.05.08 21:36    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - Bezdůvodné banování uživatelů, pravda o Adfoxu

bohuzel me taky zabanovali nekde v polovine dubna a po 10 mejlech (na vice sem nemel nervy) sem se na to vykaslal. takze sem se na castku neco prez 2100,- vykaslal

mam navrh:

slo by v hlavnim tematu u adfox zrusit ten popisek TOP FIRMA???
diky za info

PříspěvekNapsal: 23.05.08 21:45    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - Bezdůvodné banování uživatelů, pravda o Adfoxu
Moderátor

Hodnocení: 1
Zajimavy navrh. A jak to budem resit u Google? Taky dame pryc TOP?

PříspěvekNapsal: 23.05.08 21:58    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - Bezdůvodné banování uživatelů, pravda o Adfoxu

ppp píše:
Zajimavy navrh. A jak to budem resit u Google? Taky dame pryc TOP?

Rozhodně toto fakt není TOP Firma.

PříspěvekNapsal: 23.05.08 23:03    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - Bezdůvodné banování uživatelů, pravda o Adfoxu
Admin

Hodnocení: 27
z těch co tam je je to jdna z nejlépe použitelných firem, pro webmastra.
proto je tam top.

bohužel se chovájí tak jak se chovají, ale je to úplně stejně jako u G apod prostě jsou lidi co mají problém a co nemají.

až bude firma, která by dokázala zajistit podobné příjmy neni problém jí v tom vyměnit, ale zatím nevidím důvod proč jí nedoporučit. krom toho že max jeden měsíc nevyplatí a ukončí poměr.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 26.05.08 21:29    Předmět příspěvku: Re: Adfox.cz - Bezdůvodné banování uživatelů, pravda o Adfoxu

Hodnocení: 12
V tomto je mnohem lepší eTarget. Jejich podpora je blesková a líbí se mi jednání českého country managera...

Já teda výdělky nemám nějak extrémně vysoké, ale etarget se mi vážně líbí.

Omlouvám se z OT

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 14 ] 
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]