CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 29.08.08 02:23

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Zdejší investiční fondy jsou vlastně jen HYIPy s malými procenty.
Stále to jsou jen firmy co se snaží tvářit co nejseriozněji a pokud včas neutečete, utečou oni s vašimi penězi..

http://www.czemoney.com/autosurf-neboli-prevleceny-hyip

Odpovědět na téma
 Stránka 13 z 14 [ Příspěvků: 202 ] Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 21.11.07 15:49    Předmět příspěvku: Re: A3Union.com

Hodnocení: 0
tak to zůstanou moje peníze tam kde sou. Prej má bejt systém funkční každým dnem :) Prostě paráda :lol:

PříspěvekNapsal: 22.11.07 15:26    Předmět příspěvku: Re: A3Union.com

hmmm toto uz slubovali viac krat a stale nic.... presnejsie uz to slubuju od augusta

PříspěvekNapsal: 22.11.07 17:09    Předmět příspěvku: Re: A3Union.com

pe3k píše:
hmmm toto uz slubovali viac krat a stale nic.... presnejsie uz to slubuju od augusta

tak je to na tobě jakej k tomu máš přístup a od koho máš informace. Já věřim že to bude zas v poho a odpovídaj tomu i informace který mám. Dám sem info až se ke mě zase dostanou pozitivní informace ;)

PříspěvekNapsal: 22.11.07 22:04    Předmět příspěvku: Re: A3Union.com

Hodnocení: 1
Ivo.lu píše:
pe3k píše:

tak je to na tobě jakej k tomu máš přístup a od koho máš informace. Já věřim že to bude zas v poho a odpovídaj tomu i informace který mám. Dám sem info až se ke mě zase dostanou pozitivní informace ;)

Od koho asi tak můžeš mít info. Od nějakýho jejich "reprezentanta" nebo roztleskávačky z mmg? Nesmysl. Tady už to skončilo.

PříspěvekNapsal: 23.11.07 23:55    Předmět příspěvku: Re: A3Union.com

tak si nech od petříka vytáhnout prachy a neřeš to, třeba máš pravdu ale kdo se bojí sere v síni...

PříspěvekNapsal: 24.11.07 04:11    Předmět příspěvku: Re: A3Union.com

robim v takychto veciach uz nejaky ten piatok a viem ze tato spolocnost ide do sraciek prco asi potom robia taketo problemy ake robia?? najprv nesiel bankovy prevod ... potom zacali davat ciselny retazec ... neskor uz aj 3 minuty k tomu ...potom limity co ma uz uplne zabilo a nakoniec daju este tazsi retazec na rozsifrovanie... stale sa vyhovaraju ze to e-gold im blbne a nie oni az na to ze cez e-bulion a cez pecunix to robi to iste.... Uz preslo dost casu a cakania presnejsie 4 mesiace a nejake dorobne... Ty co si myslia ze A3 bude fungovat tak nebude a pokial to bude inak tak zjem kefu. ja som sa uz davno s tym zmieril ze nedokazem vybrat vcetky moje money pretoze dostat 50dolcov limit ked ich tam mam uz cez 30k tak to je supa

PříspěvekNapsal: 24.11.07 12:39    Předmět příspěvku: Re: A3Union.com

Ivo.lu píše:
tak si nech od petříka vytáhnout prachy a neřeš to, třeba máš pravdu ale kdo se bojí sere v síni...

Rady od zelenáčů tady přímo miluju :lol: :lol: :lol:

Už mam svoje prachy venku dávno a kvůli pár dolarům za refy nebudu vymejšlet ptákoviny jak to dostat ven.

PříspěvekNapsal: 24.11.07 12:59    Předmět příspěvku: Re: A3Union.com

Trewis píše:
Ivo.lu píše:

Rady od zelenáčů tady přímo miluju :lol: :lol: :lol:

Už mam svoje prachy venku dávno a kvůli pár dolarům za refy nebudu vymejšlet ptákoviny jak to dostat ven.

OK OK, vy ste už v tomhle ostřílení borci, tak to víte nejlíp. přiji hodně štěstí. Já tvrdím že A3 bude fungovat, proto je to asi diskusní fórum, že? :)

PříspěvekNapsal: 25.11.07 12:50    Předmět příspěvku: Re: A3Union.com

To máš pravdu. Někdo tady ale občas diskuzi využívá k propagaci scamu a tomu my jako "ostřílení borci" zabraňujeme. Přijít o peníze se dá i jinak než vkladem do A3 :wink:

PříspěvekNapsal: 25.11.07 13:10    Předmět příspěvku: Re: A3Union.com

Trewis píše:
To máš pravdu. Někdo tady ale občas diskuzi využívá k propagaci scamu a tomu my jako "ostřílení borci" zabraňujeme. Přijít o peníze se dá i jinak než vkladem do A3 :wink:

Tak je tam jedna pravda nevyplácej tolik co slibujou ale kdybych chtěl utéci s penezmi tak bych zakázal výber a povolil vklad, to by bylo logický abych co nejvíc nahrabal. Ale tak jak se chová a3 je divný, interní systém funguje jen dál nepřibíraj. Nepropaguju A3 jen říkám že ty lidi co tam maj peníze že nemusí ztrácet naději, že je ještě možný že se to rozjede. Diskuze je o tom že někdo má tenhle názor někdo jinej. Prostě bych to scamem nenazýval. Sám se můžeš přiznat kolik ti A3 už vydělalo do týhle doby.

PříspěvekNapsal: 29.11.07 12:08    Předmět příspěvku: Re: A3Union.com

Nazdar Invesstoři,
Myslím že si slibujete víc než je zdrávo. A3 nemá žádný problémy, jen je ve Vás nytváří. Nevím zdali někdo z Vás vůbec přečetl všechny stránky A3. Nepotřebujete žádnej E-Bullion ani E-Gold, vše dá řešit Váše Banka-A3 Union Banka přímým převodem a neplatit vůbec žádny směnárny ani poplatky, ušetříte hromadu peněz. Výplaty a vklady jsou to stejné. I když už máte založený ůčet v Egoldu nebo v Ebullionu, není problém poslat prachy přes banku. U výběru je to trochu těžší, musíte si nejprve zažádat o změnu platebního systému na bankovní převody a pak je všechno vyřízeno s platebnímy problémy. Až to všechno uděláte, uvydíte zdali má A3 problémy nebo ne. Zde se nedá vymlouvat na Ebullion nebi an Egold. JINAK A3 se stěhuje do Kanady, protože dělá průsery. Poslední kontract přes A3 platebním systémem Ebulllion stál mého přítele 2000 dolarů a nakrmil tím asi binladina protože prachy má v prd... a A3 má bordel v databázi. JInak co vím, do března A3 nebude skoro vůbec nic vylplácet(aš na pár dolarů) kvůli stěhování. Jak to bude dál?? Co myslíte?? Zustante na zemi lidi....

PříspěvekNapsal: 29.11.07 17:41    Předmět příspěvku: Re: A3Union.com

Díky za zprávy o A3. Jak si mám nechat změnit platební cestu když neodpovídají na emaily, prostě na nic? Takže do března se nám tam můžou zhodnocovat penízky? to je pozitivní, ne? jen aby nám je někdy vyplatily. Taky mě stál e-bullion 740USD. to si myslim že bylo na jaderný hlavice, ladin už má nahrabáno. Sou nějaký záruky že A3 pojede dál?

PříspěvekNapsal: 15.12.07 19:30    Předmět příspěvku: Re: A3Union.com

конец филма :(

PříspěvekNapsal: 04.01.08 21:04    Předmět příspěvku: Re: A3Union.com

Právě jsem našel docela nepovedený klon v "češtině" http://a3union.cz

PříspěvekNapsal: 05.01.08 00:52    Předmět příspěvku: Re: A3Union.com

Spíš povedený scam :lol:

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 202 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]