!!PLATÍ ZA TRAFFIC STEJN? ZE VŠECH ZEMÍ BEZ OMEZENÍ!!
Když jsem hledal evropskou firmu, která platí opravdu reálné výd?lky za umíst?ní reklamy a funguje na všech stránkách bezchybn?, po vyzkoušení nap?. layerads.de a podobných firem jsem došel až k 24-interactive a mohu potvrdit, že tato firma skute?n? platí do ?R v eurech, p?išlo mi od nich p?es 3000 K? za 3 m?síce bez v?tší námahy. Jiné firmy t?eba nefungují na stránkách tak jak by m?ly a i když vložíte na vaše stránky kód pro zobrazení reklamy, stejn? to nefunguje. Ale 24-interactive funguje.
Za vlastní registraci dostanete do za?átku jen tak 5 EURO, fakt nekecám!
Za reklamu z banner? jsou sazby r?zné, v?tšinou kolem 0,15 Euro za klik / nebo 1000 zobrazení.
Za rohovou reklamu PagePeel-Ads dostanete pr?m?rn? 0,14€ CPC / TKP
Layer-Ads ~ 1,50 € – 10,00 € TKP
Pulldown-LayerAds ~ 1,00 € – 3,00 € TKP
POSÍLAJÍ AUTOMATICKY KAŽDÝ M?SÍC PO DOVRŠENÍ 25 EURO NA Ú?ET V MEZINÁRODNÍM TVARUZa registrace webmastera pod vámi jednorázov? 50€ po spln?ní podmínek (ref musí vyd?lat do 6 m?síc? 50 EURO).
Já si vyd?lal b?hem prvních dvou m?síc? 80 EURO (asi 2200 K?) prakticky za nic. Na reklamy mi kliklo t?eba 2 lidi, ale hodn? pen?z je v Layer-Ads, protože jsou vtírav?jší a n?kdy platí jen za jejich zobrazení, nemusí se na n? klikat.
To poslední a nejd?ležit?jší. PRO REGISTRACI KLIKN?TE NA BANNER NÍŽE. Firma je n?mecká a i stránky a registrace jsou v anglicko-n?m?in?. Je proto d?ležité se podívat t?eba do slovníku nebo na online p?eklada?, pokud nerozumíte. V?tšinou se to ale dá intuitivn? p?eložit, pokud jste už n?kdy podobnou registraci absolvovali. Doporu?uji translator webových stránek a text?, který mn? osobn? velmi pomohl v za?átcích. Po pár týdnech se možná nau?íte i trochu n?mecky a bude to hra?ka.

http://cpx.v1.de.euserv.adaos-ads.net/click?sn=1;af=1;as=117941;cr=2404;inv=direct;sub=0 REGISTRACEDUKAZ