Ahojte, vsimol som si ze topic s Lyonessom tu uz bol, ale ja ponukam konkretnu pracu za presne stanovenych podmienok. Takze ide o toto: Ak poznate niekoho kto chodi pravidelne nakupovat napriklad do obchodov ako Fresh, Hypernova, ide si kupit nejaku elektroniku do Nay alebo nabytok do Kika alebo nebodaj vyuzit sluzby Tempusu a bude suhlasit s vyuzitim zlavy pomocou Lyonessu(1-2% podla obchodneho partnera), date mi jeho udaje, zaregistrujem ho a dojde mu karta. Ked mu dojde moze ju zacat vyuzivat. Chcem vam dat 1€ za kazdeho cloveka, ktoremu date zlavovu kartu Lyoness, lenze viem ako to chodi takto cez net date mi akekolvek udaje mozno aj niekoho koho vobec nepoznate a ja vam budem musiet euro + mna kazda odoslana karta stoji euro. Takze to urobim tak, ze akonahle dany clovek nakupi aspon za 200€ pri ktorych kartu vyuzije, vtedy vam dam 1€. Kedze ja mam 0,5% z nakupov daneho cloveka, 200€ bude suma ktora mi vyplati 1€. Danemu cloveku vyplati podla zliav 2€ alebo 4€. Kedze clovek uvidi ze karta naozaj zlavy prinasa, ocakavam ze ju bude vyuzivat dalej, ak nie to uz v podstate nie je vasa starost, 1€ vam dam aj tak. Ak sa vam zda ze je toto zla ponuka a ze keby ste si ho zaregistrovali pod seba s tym ze na nom zarobite viac ako euro, dajte vediet a kartu odoslem vam(zaregistrujem vas), pricom si tohto cloveka po vasej registracii mozte dat pod seba a teoreticky na nom zarobit viac(ked ho zaregistrujete, stoji vas to euro). V pripade otazok mozte pisat SZ. Udaje, ktore budem potrebovat su meno, priezvisko, ulica cislo, PSC, mesto, datum narodenia, mail a telefonne cislo.
Zamyslite sa nad tym, za obycajne odovzdanie zlavovej karty do obchodov mate 1€, mam aj ludi ktori stoja pred danymi obchodmi, rozdavaju karty a denne tak urobia aj 30-40 registracii.
P.S.: Ponuka zatial bohuzial len pre Slovakov.
|